Oratorij 2019

4. Avg 2019 | Nagovori | 0 komentarjev

ORATORIJ 2019

Po več kot letu dogodivščin je spet prišel čas, da dvorišče pred cerkvijo v Novi Oselici zapolnijo otroška razigranost, veselje in smeh.
Lansko leto smo na oratoriju spoznali življenje misijonarja Barage, ki nas je naučil, da je v življenju potrebno le eno: da bi ljubili. Letos pa nas bo skozi teden spremljal Peter Klepec, za katerega vsi vemo, da je neizmerno močan.
Z otroki bomo odkrivali moči, dane od Boga, ki se skrivajo v vsakem izmed nas. Moč pa ni le v mišicah, ampak tudi v srcu, mislih… več izveste na oratoriju! Začeli ga bomo v nedeljo, 18. avgusta 2019, v Novi Oselici z uvodno sveto mašo, kamor ste vabljene vse družine (takrat bodo dana tudi natančnejša navodila o poteku oratorijskega tedna). Po maši bo za otroke potekal krajši program, starši pa se boste med tem malo podružili.
Animatorji se skrbno pripravljamo in upamo, da otroci že odštevate dneve.
Mladi oratorijske dneve začenjamo že ob zgodnjih jutranjih urah in jih končujemo proti večeru, zato bomo veseli kakšne vaše dobrote v obliki peciva, sadja, sladoleda …, predvsem pa vas prosimo za molitveno podporo. V pričakovanju lepih oratorijskih dni vas lepo pozdravljamo!
Animatorji

0 komentarjev

Kaj pa vi menite?

Pin It on Pinterest

Deli s prijatelji