Prihodnost spletne strani oselica.si

17. Jan 2022 | Nagovori | 1 komentar

Odkar sta bili župniji Stara in Nova Oselica po želji in močnem prizadevanju nadškofa S. Zoreta priključeni župniji Trata – Gorenja vas in odkar je župnijo zapustil prejšnji župnik g. Gregor, na oselica.si ni novih objav oznanil in urnikov svetih maš.

Upravljalec spletne strani je pripravljen nadaljevati z obveščanjem obeh odmaknjenih skupnosti preko spleta, če bo za to obstajala potreba in bo izkazan interes. Upravljalec verjame, da vsaka pot, ki pripelje do ljudi v hribih, lahko pomaga k evangelizaciji – tudi relevantne župnijske novice na oselica.si.

Če med župljani ne bo želje po župnijskih oznanilih na oselica.si, bo spletna stran v sedanji obliki ugasnila 28.11.2022.

Če torej želite prejemati oznanila, obvestila in urnike svetih maš v Novi in Stari Oselici preko spletne strani oselica.si, nam lahko to sporočite tako, da nam pošljete e-sporočilo ali pripišete komentar k tej objavi.

1 komentar

  1. Meni bi bilo všeč, če bi oznanila za našo faro dobila tukaj. V preteklih letih smo se malo navadili, da tu hitro dobimo, kdaj so maše.

    Odgovori

Kaj pa vi menite?

Pin It on Pinterest

Deli s prijatelji
%d bloggers like this: