Prihodnost spletne strani oselica.si

17. Jan 2022 | Nagovori | 1 komentar

Odkar sta bili župniji Stara in Nova Oselica po želji in močnem prizadevanju nadškofa S. Zoreta priključeni župniji Trata – Gorenja vas in odkar je župnijo zapustil prejšnji župnik g. Gregor, na oselica.si ni novih objav oznanil in urnikov svetih maš.

Upravljalec spletne strani je pripravljen nadaljevati z obveščanjem obeh odmaknjenih skupnosti preko spleta, če bo za to obstajala potreba in bo izkazan interes. Upravljalec verjame, da vsaka pot, ki pripelje do ljudi v hribih, lahko pomaga k evangelizaciji – tudi relevantne župnijske novice na oselica.si. Zato je pripravljen nadaljevati svoj mini apostolat in ga tudi sponzorirati, če si bodo ljudje to želeli in bo novi g. župnik to podpiral ter sodeloval.

Če med župljani ne bo želje po župnijskih oznanilih na oselica.si, bo spletna stran v sedanji obliki ugasnila 28.11.2022.

Če torej želite prejemati oznanila, obvestila in urnike svetih maš v Novi in Stari Oselici preko spletne strani oselica.si, nam lahko to sporočite tako, da nam pošljete e-sporočilo ali pripišete komentar k tej objavi.

1 komentar

  1. Meni bi bilo všeč, če bi oznanila za našo faro dobila tukaj. V preteklih letih smo se malo navadili, da tu hitro dobimo, kdaj so maše.

    Odgovori

Kaj pa vi menite?

Pin It on Pinterest

Deli s prijatelji
%d bloggers like this: