Oznanila 11.7.2021

11. Jul 2021 | Oznanila | 0 komentarjev

Ker za zbiranje v javnih prostorih še vedno veljajo omejitve, se je potrebno za udeležbo pri sveti maši najaviti z vpisom v tabelo na spletni strani. Prosim upoštevajte ta red.
Po nedeljskih sv. mašah je v vseh cerkvah še vedno možno prejeti obhajilo. Obhajilo delimo 50 minut po začetku sv. maše.
Ker je sodelovanje pri svetih mašah omogočeno omejenemu številu vernikov, še vedno velja, da se lahko pridružite katerikoli sv. maši med tednom in velja za vas kot nedeljska sv. maša.

Dobrodošli, da cerkev obiščete tudi kdaj med tednom. Večinoma so župnijske cerkve, razen v Stari Oselici, med tednom odprte tudi čez dan. Jezus bo vesel vašega obiska, vi pa verjetno ne boste razočarani nad njegovim blagoslovom.

NOVA OSELICA
– Za čiščenje in krašenje cerkve poskrbijo: 18. 7.: Podjelovo Brdo 11 – 20; ter 25. 7.: Podjelovo Brdo 21 – 28.
– Po pogrebu + Vincenca Kokelja so domači darovali 50€ za Cerkev. Boglonaj!
– Animatorji bodo v Novi Oselici tudi letos pripravili oratorij, na katerega ste vabljeni vsi otroci, ki boste z novim šolskim letom sedli v šolske klopi, vse do tistih osnovnošolcev, ki še niste prejeli zakramenta svete birme. Oratorij bo potekal od 16. do 20. avgusta, začel pa se bo 15. avgusta s sveto mašo. Prijavnice so dostopne na facebook strani Oratorij Nova Oselica, natisnjene pa vas čakajo v predprostorih obeh oselških cerkva.
Prijave se zbirajo do konca meseca julija.
STARA OSELICA
– Za čiščenje in krašenje cerkve poskrbijo: 18. 7.: Trebija 51 – 66; ter 25. 7.: Fužine.

0 komentarjev

Kaj pa vi menite?

Pin It on Pinterest

Deli s prijatelji