Oznanila 27.12.2020

27. Dec 2020 | Oznanila | 0 komentarjev

  1. Z veroukom bomo za vse razrede nadaljevali po prazniku Jezusovega krsta. Verouk bo, dokler ne bomo objavili drugače, potekal na ustaljen način, preko elektronskih medijev.
  2. Prosim, da se pri naročanju sv. maš najprej telefonsko ali preko elektronske pošte dogovorite za termin sv. maše. Dar za sv. mašo (priporočen dar je 20€) oddajte po sv. mašah v cerkvi ali v nabiralnik pri župnišču v Gorenji vasi. Na kuverti z mašnim darom naj bo zapisan datum, ko smo dogovorjeni za sv. mašo, župnija kjer bo sv. maša opravljena in mašni namen. Če vam je vseeno kdaj bo sv. maša opravljena, vas prosim, da na kuverto to napišete, sicer je ogromno dela s preverjanjem kdaj bi utegnil biti rezerviran omenjeni namen.
    Hvala za razumevanje. Boglonaj tudi za razne dodatke, ki jih prilagate mašnim darovom.
  3. Dokler bodo veljali ukrepi za zajezitev epidemije, bo sodelovanje pri sv. mašah omejeno na tisto družino, ki naroči mašni namen. Prosim vse, da to spoštujete in ne vdirate v ta red. Družina, ki bo pri sv. maši navzoča, naj pride v cerkev vsaj 15 minut pred sv. mašo. Po tem času bomo cerkvena vrata zaklenili. V času priprave na sv. mašo naj zbrana družina poskrbi za molitev rožnega venca ali za drugo primerno molitev. Družine, ki imate dar za petje, ste naprošene, da sv. mašo obogatite tudi na ta način. Zaželeno je tudi, da nekdo od vas prebere Božjo besedo (berilo in psalm).
  4. Za čiščenje in krašenje cerkve v Novi Oselici poskrbijo: 3.1. – Koprivnik – Košenija; 10. 1. – Koprivnik – drugi del.
  5. Za čiščenje in krašenje cerkve V Stari Oselici poskrbijo: 3. 1. – Hobovše; 10. 1. – Kladje 1, 2, 3 in 19.

0 komentarjev

Kaj pa vi menite?

Pin It on Pinterest

Deli s prijatelji